B. L. O. G.
Belangrijke Literatuur, Onze Gezelligheid

 

Voordelen updates

Het zal niemand ontgaan zijn dat we bij Flexwebhosting ons shared hosting platform flink aan het upgraden zijn. Daar komt het een en ander bij kijken en, hoewel er zo veel meer mogelijkheden ontstaan, betekent het ook dat er afscheid genomen moet worden van sommige websites. Gewoon, omdat ze te oud zijn. Maar als we het hebben over voordelen, wat bedoelen we daar dan mee? Onder andere snelheid, stabiliteit en veiligheid zijn hier belangrijke pijlers.

Privacy

25 Mei 2018. De dag dat alles zou veranderen. Privacy opeens op #1 van ieder bedrijf. Geen slordigheden meer, geen datalekken zonder dat iedereen het zou weten. En een autoriteit die zweepslagen en torenhoge boetes uit mag delen.

Wachtwoord-beheer

Vorige week overleed mijn vader. Afgezien van dat het een erg emotionele gebeurtenis is, levert het ook aan de praktische kant wat uitdagingen op. Mijn vader was namelijk best actief in de ICT, regelde alles online, had accounts hier en daar én was bovendien erg voorzichtig. Een wachtwoord als 'hallo01' gebruikte hij dus niet, dit waren altijd combinaties van hoofdletters, kleine letters, cijfers en leestekens in een reeks waar alleen hij de logica van in kon zien.