B. L. O. G.
Belangrijke Literatuur, Onze Gezelligheid

 

SSL Certificaten

Door het gebruik van een SSL certificaat op uw website, wordt er een beveiligde verbinding opgezet tussen de PC van uw bezoeker en de server waar uw website op gehost wordt. In deze beveiligde verbinding, wordt bijvoorbeeld al het verkeer versleuteld, zodat wachtwoorden en persoonlijke gegevens niet zomaar onderschept kunnen worden. Vroeger moest er voor ieder SSL certificaat een uniek IP adres aan een server gekoppeld zijn. Tegenwoordig is dit niet meer zo en zijn SSL Certificaten nu ook te installeren zonder uniek IP adres.

 

Mail versturen

Wanneer u een e-mail account heeft, wilt u daar natuurlijk gebruik van maken. En dan het liefste niet alleen via de meegeleverde webmail client, maar ook met het door u gebruikte e-mailprogramma. Of dat nu Outlook, Apple Mail, Thunderbird of misschien uw telefoon is, het moet gewoon werken. Toch?

 

Bad hosting

Onder de naam “Nederland schoon” is door de Politie en het Openbaar ministerie een project gestart om de zogenaamde Bad Hosting in Nederland aan te pakken. Onder Bad Hosting worden onder andere verschillende vormen van cybercrime verstaan zoals de verspreiding van malware, phishing, botnets of kinderporno.

 

Juli aanbieding

Het is al weer juli. De eerste helft van 2014 is al weer voorbij en de zomer lijkt nu toch echt in aantocht. De hoogste tijd voor een nieuwe actie.