B. L. O. G.
Belangrijke Literatuur, Onze Gezelligheid

 

Voordelen updates

Het zal niemand ontgaan zijn dat we bij Flexwebhosting ons shared hosting platform flink aan het upgraden zijn. Daar komt het een en ander bij kijken en, hoewel er zo veel meer mogelijkheden ontstaan, betekent het ook dat er afscheid genomen moet worden van sommige websites. Gewoon, omdat ze te oud zijn. Maar als we het hebben over voordelen, wat bedoelen we daar dan mee? Onder andere snelheid, stabiliteit en veiligheid zijn hier belangrijke pijlers.

Privacy

25 Mei 2018. De dag dat alles zou veranderen. Privacy opeens op #1 van ieder bedrijf. Geen slordigheden meer, geen datalekken zonder dat iedereen het zou weten. En een autoriteit die zweepslagen en torenhoge boetes uit mag delen.

Abuse Update

In de laatste paar dagen en weken is er weer een heleboel gebeurd op het internet. Op een paar interessante dingen willen we u graag attenderen.

 

Hij doet het niet

Op een gemiddelde dag krijgen we enkele tientallen meldingen van externe partijen dat een bij ons gehoste website misbruikt wordt. Wij zijn dan genoodzaakt actie te ondernemen, bijvoorbeeld door het blokkeren van uw hostingpakket. In dit artikel leggen we uit welke actie we wanneer nemen en wat u vervolgens kunt doen.

 

Even weg

Om onze serviceverlening naar u toe te verbeteren, zullen op donderdag 16 oktober de verschillende afdelingen van zowel Flexwebhosting als FXW niet bereikbaar zijn tussen 14:00 en 18:00 .

 

Grootschalige update

Zoals u weet, is de IT-wereld constant in beweging. Nieuwe technieken worden ontwikkeld, software wordt beter, alles gaat sneller en groter. Bekende CMS-en als WordPress en Joomla komen regelmatig met nieuwe versies, waarbij ook hogere versies van PHP en MySQL vereist worden.